Jeroen Windmeijer signeert bij Dekker v.d. Vegt

NIJMEGEN - Thrillerschrijver Jeroen Windmeijer is zaterdag 31 juli te gast bij Dekker v.d. Vegt boekverkopers in Nijmegen in Nijmegen om zijn recente boek Het Evacomplex én zijn eerdere thrillers te signeren.

Jeroen Windmeijer wordt ook wel de Nederlandse Dan Brown genoemd. Zijn thrillers zijn een mix van spanning, wetenschap en religie. Onlangs verscheen zijn nieuwe boek Het Eva-complex dat hij samen schreef met Jacob Slavenburg: twee kenners van zaken, twee keer de spanning!

Windmeijer is op zaterdag 31 juli tussen 11.00 en 13.00 uur bij Dekker v.d. Vegt om zijn boeken (hij heeft inmiddels 7 titels op zijn naam staan) te signeren. U bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig. Adres: Marikenstraat 29, Nijmegen.

Het Evacomplex

De internationaal befaamde slangendeskundige Frank van As werkt bij Naturalis, het natuurhistorisch museum in Leiden. Hij gebruikt zijn kennis echter ook in de kringen rond de charismatische voorganger van een mysterieuze gemeenschap, zonder te weten welk onheil hij daarmee over zichzelf – en over zijn vrouw Cat – afroept. Dat dringt pas tot hem door als de eerste dode is gevallen. Lukt het hun om zichzelf op tijd uit deze wurggreep te bevrijden? Journaliste Magda Filippo stuit in de tussentijd op een alternatieve uitleg van het Bijbelse Genesisverhaal en de rol van Eva daarin. De gebeurtenissen lijken met elkaar verstrengeld te zijn, maar hoe?

Jeroen Windmeijer (Delft, 1969) groeide op in Pijnacker en studeerde archeologie en wereldgodsdiensten in Leiden. Hij werkte o.a. als reisleider in Zuid-Amerika en als docent godsdienst. Sinds 1 januari 2019 is hij voltijds schrijver met een contract bij uitgever HarperCollins Holland.
Inmiddels zijn er zeven titels verschenen. De “Leidse trilogie” met Het Petrusmysterie, Het Pauluslabyrint en Het Pilgrim Fathers Complot waarin archeoloog/ historicus Peter de Haan en historica Judith Cherev een hoofdrol spelen. Van de “Latijns-Amerika trilogie” zijn De Offers en De Genesissleutel verschenen. Met Jacob Slavenburg schreef Windmeijer Het Isisgeheim (2020) en dit jaar Het Evacomplex. 
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten