Open dagen ‘Nijmegen weer Samen’

NIJMEGEN - De gemeente Nijmegen houdt op 26 september, 3 en 10 oktober feestelijke open dagen in een aantal Nijmeegse wijkcentra. Dit onder het motto ‘Nijmegen weer Samen’. “Om zo te vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten”, aldus de gemeente. Een en ander wel volgens de dan geldende coronamaatregelen. 

“De afgelopen 15 maanden waren zwaar voor alle Nijmegenaren vanwege het coronavirus en door de coronamaatregelen was er niet veel mogelijk. Alle verenigingen en clubs die gebruik maken van het wijkcentrum vragen we nu om mee te doen en een activiteit te presenteren.”  Doe mee en mail wat je van plan bent vóór 24 augustus naar: nijmegenweersamen@nijmegen.nl..

Wensen

“Ook kunnen alle bewoners wensen indienen op de website nijmegen.nl/corona of op papier en dat in de speciale bus die in elk wijkcentrum staat deponeren. Het gaat om wat je iemand of de stad toewenst na deze zware coronatijd. Het is de bedoeling dat de wensen de Nijmeegse stadsdichter inspireren tot het maken van een gedicht en een kunstenaar op ideeën brengt voor het verfraaien van een bank in elk stadsdeel waar we elkaar na het opheffen van de coronamaatregelen kunnen ontmoeten en die herinnert aan het coronatijdperk.” Het is mogelijk om wensen in te dienen tot 1 september.

De poen dagen zijn op 26 september in Oud West, Nieuw West, Zuid; op 3 oktober in Dukenburg, Lindenholt, Oost en op 10 oktober in Centrum, Noord, Midden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten