Tuinconcert met duo Upon the wind

VELP - In de serie tuinconcerten van Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter heeft woensdag 11 augustus weer een bijeenkomst plaats. 

Het optreden bij Boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp wordt ditmaal verzorgd door het duo Upon the wind (Sabine d’Hont op blokfluit en Remco Jacobs zang en gitaar). Het concert is van 20.00 tot 21.00 uur. Entree 22,50 (vroegboekkorting 5 euro - betaling vóór 9 augustus). Reserveren en meer info: www.eenpassievoorboeken.nl/tuinconcerten

Programma

Duo Upon the wind brengt Engels renaissance- en barokmuziek van o.a. Dowland, Holborne en Purcell en muziek van Remco Jacobs. Instrumentale muziek: snelle opzwepende dansen en mooie langzame melodieën met daarbij enkele oude en nieuwe songs. Sabine zoekt bij elk stuk een passend instrument en speelt op 9 verschillende blokfluiten. Een programma met veel afwisseling en aansprekende muziek.

Remco Jacobs behaalde in 2015 het bachelorsdiploma Musician 3.0 en in 2018 het masterdiploma aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens deze opleiding ontwikkelde hij zich tot een creatief maker van songs en composities. Als barokgitarist maakt hij deel uit van verschillende oude muziekensembles. Remco treedt regelmatig op als solist en in ensembleverband. Hij heeft twee cd’s gemaakt met eigen composities.

Sabine d’Hont studeerde blokfluit aan het Utrechts Conservatorium bij Baldrick Deerenberg en Leo Meilink en vervolgde haar studie gedurende een jaar bij Kees Boeke in Italië. Zij gaf concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Canada. Daarnaast volgde zij cellolessen en speelde in verschillende oude muziekensembles. Sabine geeft regelmatig concerten, als solist en in kamermuziekensembles.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden