Deelautoformule ‘Delen in Kleine Kring’

NIJMEGEN -  ”Het delen van een auto wordt voor steeds meer Nederlanders een interessante optie. Autodelen brengt veel voordelen met zich mee, maar soms ook nadelen omdat je bijvoorbeeld vaak niet weet met welke andere personen je de auto deelt. Daarom is er nu een deelautoformule ontwikkeld waarbij je samen met een klein aantal bekenden een emissievrij rijdende Kia e-Niro kunt delen. De kosten kunnen naar eigen inzicht onderling verdeeld worden”, aldus Wassink Autogroep (met filialen in onder meer Nijmegen en Arnhem). 

Bij de door OnzeAuto en Wagenplan ontwikkelde deelautoformule ‘Delen in Kleine Kring’ staan gemak en transparantie centraal. Het is heel eenvoudig de onderlinge verdeling van de kosten en de samenstelling van delende gezinsleden of huishoudens te wijzigen. De overeenkomst heeft standaard een looptijd van 60 maanden en kan, tegen meerprijs, ook worden aangegaan voor 48 of 36 maanden. Bijtelling is niet aan de orde bij een combinatie van privé en zakelijk gebruik.

Om de auto makkelijk te delen, maken deelnemers aan Delen in Kleine Kring gebruik van een handige app. Met de app kan vooruit worden gereserveerd. Ook wordt de app gebruikt om de auto te openen en te sluiten, dus er is geen gedoe met het uitwisselen van sleutels. Gebruikers hoeven ook geen ritten te registreren, want de administratie wordt van A tot Z geregeld.

De verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn te vinden op deleninkleinekring.nl/kosten/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden