Audities voor nieuwe musical van Stamppij

NIJMEGEN  - De Nijmeegse musicalgroep Stamppij start na de zomer een nieuwe productie. Dit keer een zelfgeschreven musical getiteld ‘Nachtvogels’. 

Het stuk gaat over de onzeker Alex. Ze mag voor haar eerste klus als ‘helpende hand’ naar het hotel van eigenaar Nikolai. Dit vervallen hotel blijkt alles behalve doorsnee en haar medewerkers al evenmin. Nikolai leeft meer in zijn eigen fantasiewereld, buurman Taylor aast op het grondgebied en Alex ontmoet gasten die al jaren in het hotel zijn, de een nog vreemder dan de ander. Alle ogen zijn gericht op Alex om het hotel overeind te houden, maar dan moet ze eerst spoken uit het verleden overwinnen. Een eigenzinnige musical vol humor, ontroering en een vleugje horror.

Voor de nieuwe productie zoekt Stamppij amateurs voor hoofd- en bijrollen en daarnaast wordt er een ensemble gezocht. Om mee te doen moet je ten minste een ervaren zanger zijn, niet bang zijn om te spelen en goed kunnen bewegen. Aanmelden (vanaf 18 jaar) via www.stamppij.nl/doe-mee

De audities zijn op 11/12 en 25/26 september en de repetities zijn elke woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Nijmegen. De uitvoeringen zijn in oktober 2022.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden