Sluiting vaccinatielocaties GGD Gelderland-Zuid

NIJMEGEN - Steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Daarom sluit GGD Gelderland-Zuid de  komende tijd vaccinatielocaties. Vaccinatielocatie De Goffert (Nijmegen) is per 5 augustus gesloten. In Malden en Zaltbommel worden op 22 augustus de laatste prikken gezet. 

“Er blijven in de regio voorlopig nog vaccinatielocaties open. Wel moet iemand dan misschien wat verder reizen voor de eerste of tweede prik”, aldus GGD Gelderland-Zuid.
Vanaf 9 augustus start op alle locaties, naast vaccineren op afspraak, ook een open inloop.

Een vaccinatie halen in het Goffertstadion in Nijmegen kan tot en met 4 augustus. En in Malden en Zaltbommel tot en met 22 augustus. Op deze locaties start vanaf 9 augustus ook de open inloop. Kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl voor de openingstijden per locatie.

Culemborg, Tiel en Wijchen blijven open

De vaccinatielocaties van GGD Gelderland-Zuid in Culemborg, Tiel en Wijchen blijven open. Wel zijn deze locaties niet meer iedere dag open of minder lang per dag open. Maak bij voorkeur een afspraak voor een vaccinatie. Vanaf 9 augustus is het ook mogelijk om voor een eerste prik zonder afspraak binnen te lopen. Kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl voor de openingstijden per locatie.

Afspraak maken 

Een afspraak maken voor een coronavaccinatie kan via www.planjeprik.nl of via 0800 - 7070. Dit nummer is 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. 

Kleinschalig vaccineren

Naast het grootschalig vaccineren is GGD Gelderland-Zuid ook bezig met kleinschalig vaccineren. Doel blijft het verhogen van de vaccinatiegraad in de regio. GGD medewerkers gaan de wijken in om inwoners te informeren over het vaccineren. En er worden mobiele vaccinatieteams ingezet.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden