Kledinginzameling voor kledingbank Nijmegen

WIJCHEN - In de Schakel (Protestante Gemeente Rivierenland Oost) en in het Parochiecentrum van de Twaalf Apostelen in Wijchen kunnen mensen vrijdag 8 en 9 oktober kleding inleveren voor de Kledingbank in Nijmegen.

Wijchense cliënten mogen tweemaal per jaar twee sets kleding uitzoeken bij de Kledingbank in Nijmegen. Mensen met een heel krappe beurs kunnen hiervoor in aanmerking komen via de Gemeente Wijchen, de Wijchense Voedselbank of via een andere hulpverlenende instantie. 

U kunt (schone en bruikbare) kleding inleveren vrijdag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in het Parochiecentrum van de Twaalf Apostelen, Oosterweg in te Wijchen en/of zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de Protestantse Kerk de Schakel aan Pius de XII straat 85 in Wijchen.

U wordt verzocht alleen schone kleding en nog bruikbare kleding aan te leveren en in plastic vuilniszakken. Heeft u deze niet dan zijn die verkrijgbaar bij de kerk (wel moet u de kleding zelf inpakken). Het is niet meer mogelijk om niet-bruikbare kleding en schoenen in te leveren. De vrijwilligers zorgen voor een veilige Corona-routing. 

Eventuele vragen hierover kunt u per e-mail stellen aan: annievanbergen@gmail.com of stefeilander@hotmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden