‘Liften 2’ in Theater ‘t Mozaïek Wijchen

WIJCHEN - Na het succes van ‘Liften’ bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo hun krachten in een ontroerend nieuw hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. Liften 2: Girls Night Inn vrijdag 24 september in Theater ‘t Mozaïek in Wijchen. Aanvang 20.15 uur. Kaarten 22,50 euro.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren te hebben vastgezeten in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri.  

Drie mensen met hun eigen verhaal: Stefanie worstelt met een levensbedreigende keuze, Youri moet zien te ‘dealen’ met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

“Liften 2: Girls Night-Inn” is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden