Foto:

Presentatie van ‘Mijn moeder wil mijn naam niet weten’

 Nijmegen - De Nijmeegse Christel Jansen presenteert haar nieuwe roman Mijn moeder wil mijn naam niet weten op zaterdag 18 september bij Dekker v.d. Vegt. Christel en de hoofdpersoon Esther gaan in gesprek en er wordt live muziek gespeeld door een celliste, een contrabassist en een zangeres.

Mijn moeder wil mijn naam niet weten is een aangrijpende en onthullende familiegeschiedenis van een briljante celliste en de befaamde ‘dokter van het volk’.

Alle personages hebben daadwerkelijk geleefd, twee van de drie kinderen leven nog steeds. De echte Victor Lindenbaum was een bekende arts en columnist voor De Telegraaf, die bekendstond om zijn uitgesproken meningen, waarmee hij vaak hevige discussies opriep. Alle historische feiten en optredens in deze roman kloppen.

De presentatie is zaterdag 18 september, aanvang 17.00 uur, en duurt tot 19.00 uur.
Dekker v.d. Vegt boekverkopers, Marikenstraat 29 in Nijmegen
De coronamaatregelen gelden nog steeds en het aantal zitplaatsen is daarom beperkt. Toewijzing van zitplaatsen vindt plaats op volgorde van aanmelding. Daarnaast zijn er staanplaatsen. Mocht u echt een zitplaats nodig hebben, geef dat dan aan bij uw aanmelding.
Aanmelden is verplicht en kan via 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden