Afbeelding
Foto:

Start Walking Sports Academy @ N.E.C.

di 21 sep 2021, 09:30 Algemeen

Nijmegen - Op een verantwoorde en veilige manier bewegen én vriendschappen voor het leven in combinatie met de N.E.C. beleving, dat is de Walking Sports Academy @ N.E.C.

N.E.C. organiseert vanaf 29 september gratis beweegactiviteiten voor alle inwoners vanaf 55 jaar uit Nijmegen en omgeving. Om dit voor elkaar te krijgen, wordt er samengewerkt met gemeente Nijmegen en de opleiding Sport en Bewegen van ROC Nijmegen. Wil je (weer) lekker, veilig en onder professionele begeleiding bewegen? Kom dan de 29e om 10.00 uur vrijblijvend naar sportcomplex de Eendracht. Iedere week kun je een keuze maken uit verschillende activiteiten zoals wandelen, sport en spel en een gevarieerd Walking Sports aanbod. Bij de Walking Sports Academy @ N.E.C. staat naast bewegen, saamhorigheid en ontmoeten centraal.

Maarten Janssen Duyghuysen, teamleider N.E.C. Oldstars: “enkele jaren geleden ben ik aangesloten bij de N.E.C. Oldstars. Waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt, waarmee ik wekelijks ga bowlen en samen ga klussen. Ik kijk elke week uit naar de woensdagochtend en zou dit voor geen goud willen missen. Je bent van harte welkom om hetzelfde gevoel te ervaren!”

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 29 september 2021 om 10:00 uur op Sportcomplex de Eendracht organiseert N.E.C. een informatiebijeenkomst over dit nieuwe beweegaanbod. Alle mannen én vrouwen van 55 jaar en ouder die op een bijzondere plek in Nijmegen willen bewegenzijn van harte welkom! Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van de N.E.C.-familie?

Luc te Riele, manager van N.E.C. Maatschappelijk: “Het Walking Sports-project is meer dan één keer per week een potje voetballen en bewegen. Naast het feit dat sport en beweging goed is voor iedereen, herbeleef je hier het oude kantine gevoel en ontstaan er vriendschappen voor het leven. Binnen de N.E.C.-familie wordt namelijk niet alleen het sportieve aspect geprikkeld, maar draait het ook om het creëren van een gemeenschap waarin de deelnemers zich thuis voelen. Ook als niet meer gaat vanwege bijvoorbeeld lichamelijk ongemakken, we kijken dan samen wat juist nog allemaal wel mogelijk is.”