Samuel uit Nijmegen wordt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston verrast met de PostcodeStraatprijs-cheque ter waarde van 25.000 euro.
Samuel uit Nijmegen wordt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston verrast met de PostcodeStraatprijs-cheque ter waarde van 25.000 euro. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Inwoners Nijmegen winnaars Postcode Loterij

Algemeen

Nijmegen - Zeven bewoners van de Van den Havestraat in Nijmegen zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 6521 JN is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Alle winnaars spelen mee met één lot en winnen daarom ieder 25.000 euro.

Samuel (20) reageert verrast: “Jeetje, dat is écht veel geld! Ik studeer nog, dus ik kan het goed gebruiken. Vanavond ga ik zeker een feestje bouwen!” Wies (61) vertelt blij: “Daar ben ik ontzettend blij mee! Ik heb mijn huis ooit gekocht als opknappertje. Omdat ik geen geld meer had, heb ik de keuken nooit kunnen verbouwen. Dat kan ik nu alsnog gaan doen! Fantastisch!”

Madelon (47) weet meteen wat ze met haar gewonnen 25.000 euro wil doen: “Mijn man Theo en ik zijn onlangs getrouwd. We zijn nog niet op huwelijksreis geweest, dus dat zouden we graag nog willen doen. Verder willen we een nieuw fornuis, kan de slaapkamer wel een opknapbeurt gebruiken en hebben we een nieuwe fiets nodig. Ook gaat mijn zoon Kas bijna op kamers en ik denk dat hij wel een nieuw bed kan gebruiken!”

Vakantiehuis
Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een vakantiehuis verloot. Leenke (38) was de gelukkige die naast haar gewonnen 25.000 euro, óók nog een vakantiehuis in ontvangst mocht nemen. Ze reageerde compleet overdonderd: “Wat bijzonder! Daar ga ik ontzettend veel plezier van hebben. Van het gewonnen geld wil ik mijn dakterras vergroenen, dus ook dat komt goed uit!”

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

Wies uit Nijmegen wint 25.000 euro met de PostcodeStraatprijs.
 Madelon en haar man Theo nemen de PostcodeStraatprijs-cheque ter waarde van 25.000 euro in ontvangst van Gaston.
Leenke wint 25.000 euro én een nieuwe vakantiehuis met de PostcodeStraatprijs.