"We zijn erg dankbaar dat we blijkbaar toch de kans krijgen om met elkaar dit mooie project vorm te geven."

Happietaria Nijmegen vindt onderkomen

Algemeen

Nijmegen - Twee weken geleden las u op deze website dat het nog maar de vraag was of het goededoelen-restaurant Happietaria, gerund door christelijke studenten, dit jaar wel open zou gaan. “Het is gelukt! We hebben de beheerder van een pand aan de Regulierstraat 59 in Nijmegen zover gekregen om een maand lang zijn pand af te staan”, aldus pandcoördinator Marije Trompetter.

“We zijn enorm opgelucht dat het alsnog is gelukt! We kunnen nu toch open gaan en dat voelt gewoon fantastisch. Er valt een grote last van onze schouders. Vanaf 14 februari kan men bij ons een hapje komen eten voor het goede doel: een vakopleiding voor Eritrese vluchtelingen die naar Ethiopië zijn gevlucht.” De feestelijke opening is op 13 februari. Daarna hoopt Happietaria Nijmegen open te blijven tot en met 13 maart. Het pand, dat de naam ‘Bistro Allerlei’ draagt, heeft een authentieke restaurantsfeer, ligt midden in het centrum en kan ruim 70 gasten ontvangen.

Nu een onderkomen is gevonden, ligt de focus op andere zaken. Voorzitter Margreeth Verschuren: “We staan nu echt te springen om ons restaurant in te gaan richten. Hopelijk mogen we daar vanaf 14 februari heel veel mensen ontvangen”

Reserveren kan via tel 06-41075161 of de website:

www.happietarianijmegen.nl