Afbeelding

Mulders Nijmegen: dé Opeldealer voor de regio!

wo 6 okt 2021, 14:28 Algemeen

NIJMEGEN – Opeldealer Mulders Nijmegen is ruim drie jaar gevestigd aan de voet van de Oversteek aan de aan de Weurtseweg 301. Al veel autobezitters in Nijmegen en omgeving hebben de voordelen van deze Opeldealer ondervonden. Zowel op het gebied van een nieuwe personen- en bedrijfswagen, als ook voor de jonggebruikte auto is men hier aan het juiste adres.

Autobedrijf Mulders is reeds meer dan negentig jaar een vertrouwde naam in de autowereld. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Culemborg en Tiel en vertegenwoordigt als een van de oudste autobedrijven Opel in een grote regio. In Tiel en Culemborg vertegenwoordigt het autobedrijf naast Opel ook de merken Peugeot en Citroen; deze merken behoren net als Opel tot moederconcern Stellantis. 

Dealeroccasions

Naast de keuze in de nieuwe Opelmodellen, kan men bij Autobedrijf Mulders kiezen uit een ruime voorraad Mulders dealeroccasions en jonggebruikte auto’s van diverse merken, aldus vestigingsmanager Bob Willemsen. “Alle occasions worden zonder meerprijs volledig rijklaar afgeleverd mét garantie en 12 maanden Opel Pechhulp met Europa-dekking. De klant is bij ons verzekerd van occasions van een dealerkwaliteit occasion.” 

Bedrijfwagens

Zoals gezegd: Mulders Nijmegen is ook de Opelbedrijfswagen-dealer en adviseert ondernemers bij het maken van de juiste keuze. Zoeken samen welke bus het beste bij de activiteiten van de ondernemer past. De medewerkers van Mulders adviseren desgewenst ook op het gebied van leasing en financiering. Bob Willemsen wijst hierbij terloops op de scherpe tarieven, die Opel hanteert.

Elektrisch rijden

Ook voor elektrisch rijden is Opel op de toekomst voorbereid. De ruime Opel Movano, de veelzijdige Opel Vivaro, en de compacte Opel Combo zijn alle eveneens te leveren in een elektrische variant. 

Mulders Autobedrijf, Weurtseweg 301, Nijmegen; 024 3503000; www.mulders-opel.nl.