Huiswerk maken in de bibliotheek.
Huiswerk maken in de bibliotheek. Foto: Paul Remmelts

Huiswerkbegeleiding in de bieb

Algemeen

NIJMEGEN - Hulp nodig bij het plannen en structureren van je huiswerk? Leerlingen uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs kunnen huiswerkbegeleiding krijgen in Bibliotheek Zwanenveld, Bibliotheek Hatert en Wijkatelier Lindenholt in Nijmegen. Het gaat om een initiatief van de Bibliotheek Gelderland Zuid in samenwerking met Stichting Leren voor de Toekomst. 

Proefwerkweken, werkstukken, schriftelijke overhoringen: voor middelbare scholieren uit klas 1 en 2 is het plannen van schoolwerk soms best lastig. Zij kunnen nu voor een kleine vergoeding huiswerkbegeleiding krijgen in de bieb. Een fijne plek om rustig huiswerk te maken. De groepen zijn niet groter dan twaalf leerlingen. Ze worden ondersteund door twee begeleiders. De huiswerkbegeleiding kost 40 euro per maand. De eerste proefles is altijd gratis. Gezinnen met een gezinsnummer van Stichting Leergeld krijgen de kosten vergoed. 

Interesse in huiswerkbegeleiding? Meld je aan bij Stichting Leren voor de Toekomst via contact@lerenvoordetoekomst.nl of bel naar tel. 06 - 1029 0312. De huiswerkbegeleiding wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen en Stichting Leergeld Nijmegen. Meer informatie is te vinden op www.lerenvoordetoekomst.nl

Locaties en tijden

Bibliotheek Zwanenveld (Zwanenveld 9098) woensdag van 16.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Bibliotheek Hatert (Couwenbergstraat 20) dinsdag van 16.00 tot 18.00 uur en zondag van 13.00 tot 15.00 uur. Wijkatelier Lindenholt (Zellersacker 10-03) woensdag van 16.00 tot 18.00 uur.

!