Een bezoeker bekijkt de tentoonstelling MIJN geZICHT. (Foto: Hans Roggen)
Een bezoeker bekijkt de tentoonstelling MIJN geZICHT. (Foto: Hans Roggen)

Bijzondere expositie in muZIEum

Algemeen

NIJMEGEN - Deze herfst is er van alles te beleven in het muZIEum aan de Ziekerstraat 6B in Nijmegen. Bekijk de indrukwekkende tentoonstelling MIJN geZICHT of bezoek het muZIEum gratis tijdens Walk of the Town.

Bewonder en beluister twintig portretten en verhalen van slechtzienden in de tentoonstelling MIJN geZICHT. Met deze serie dubbelportretten, het gewone portret en een portret hoe zij zichzelf zien, brengt fotograaf Murk Schaafsma een veelgestelde vraag in beeld: ‘Maar wat zie je dan?’ Hiermee hoopt hij aan te zetten tot dialoog tussen slechtzienden en zienden. Een stuk onbegrip wegnemen want, hoe vanzelfsprekend de wereld eruitziet voor zienden, is dat anders voor blinden en slechtzienden. Zaterdag 16 oktober is MIJN geZICHT gratis te bezoeken tijdens Walk of the Town.

Walk of the Town

Op zaterdag 16 oktober komt de belevingsroute Walk of the Town tot leven in de binnenstad van Nijmegen. Ontdek historische en iconische bouwwerken, musea en culturele hotspots. Kom onderweg kennismaken met het muZIEum. Neem een KIJKje bij het muZIEum en krijg gratis toegang tot de tentoonstelling MIJN geZICHT; een preview van Expeditie ribbelroute op het doe-plein en een kortingskaart van 15% op het volgende bezoek. Meer informatie vind je op www.intonijmegen.com.

www.muzieum.nl/herfstvakantie

(Foto: Hans Roggen)
!