Directeuren van de Winckelsteegh (Natascha Diender en Linda Heutink) nemen uit handen van Peter Weijers (WSV Kolping) een cheque in ontvangst.
Directeuren van de Winckelsteegh (Natascha Diender en Linda Heutink) nemen uit handen van Peter Weijers (WSV Kolping) een cheque in ontvangst. Foto:

Schenking voor bewoners Winckelsteegh

ma 18 okt 2021, 08:48 Algemeen

NIJMEGEN - Na bijna 50 jaar de Kolpingmars te hebben georganiseerd ten bate van de Winckelsteegh, is Wandelsport vereniging Kolping hiermee gestopt. “Door het sluiten van het Kolpinghuis én omdat de meeste bestuursleden ouder zijn dan 70 jaar is besloten dat het mooi is geweest”, aldus Peter Weijers van de WSV Kolping.   

Gedurende bijna 50 jaar heeft de WSV Kolping elk jaar een bedrag kunnen doneren aan een speciaal potje voor de bewoners van de Winckelsteegh. Als afsluiting hebben de vrijwilligers besloten om het nog resterende bedrag (1500 euro) te schenken aan de Winckelsteegh. Weijers heeft 16 oktober de cheque overhandigd aan de directeuren van de Winckelsteegh (Natascha Diender en Linda Heutink). Die middag vond er ook een circusfestijn plaats voor de bewoners van de Winckelsteegh (een onderdeel van Plurijn. Plurijn ondersteunt mensen met een handicap bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrijetijd).