Cees Peeters, Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Cees Peeters, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Lintje voor IC-verpleegkundige Peeters

do 25 nov 2021, 09:04 Algemeen

NIJMEGEN  - Cees Peeters uit Puiflijk heeft deze week een koninklijke onderscheiding ontvangen en mag zich Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. 

Peeters werkt meer dan 40 jaar op het Radboudumc in Nijmegen. Bij zijn afscheid ontving hij voor zijn uitzonderlijke inzet als Intensive Care-verpleegkundige een koninklijke onderscheiding. “Peeters onderscheidt zich als IC-verpleegkundige door zijn vergaande zorgkennis op de neuro-intensive care en de algemene intensive care. Jarenlang zet hij zich uitermate in om het beroep van IC-verpleegkundige op de kaart te houden. Zijn collega’s stimuleert en motiveert hij en met zijn humor en positieve inslag zorgt hij voor een goede werksfeer. Peeters is positief kritisch in zijn vak en streeft naar de allerbeste zorg.” 

“Bij de zorg voor patiënten heeft hij een enorme drive om het beste uit de patiënt te halen. Hij kijkt hierbij zowel naar de fysieke als ook naar de psychosociale gezondheid. Voor zijn uitzonderlijke inzet met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid ontvangt Peeters een koninklijke onderscheiding.” 

Afbeelding