Spelersgroep De Teens.
Spelersgroep De Teens. Foto: Toneelvereniging Steeds Hoger

‘De Mabelia ontvoering’

Algemeen

MALDEN - Spelersgroep De Teens - aangevuld met twee volwassenen -  van Toneelvereniging Steeds Hoger start het seizoen met het speciaal voor hen geschreven komische stuk: De Mabelia ontvoering. 

De Efteling attractie Joris en de Draak is gebaseerd op een oude legende. “Dat deze legende ook de basis is voor een modern, komisch toneelspel kunnen jullie alleen maar zien bij De Teens. Alhoewel modern….Er komt toch wel wat Latijn langs. Alle bekende (sprookjes)ingrediënten zijn er: verteller, Joris, draak (met de naam Zeus) Zeus de God (dit wordt wel verwarrend), Mabelia (wat beminnelijk betekend. Beloofd eigenlijk ook niet veel goeds), de Grote Prins Carlo, de goede en slechte raadgever. En dan komt die vervelende regisseuse zich er ook nog mee bemoeien.” 

De voorstellingen zijn in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn aan Kerkplein 8 in Malden op zaterdag 28 januari om 20.00 uur en zondag 29 januari om 14.30 uur. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Entree: 5,00 euro.  

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.steedshogermalden.nl