Popkoor Switch in de Stevenskerk.
Popkoor Switch in de Stevenskerk. Foto: Eelco van Wieringen | BPW

Popkoor Switch houdt open repetitie in de Biezantijn

Algemeen

NIJMEGEN - Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om in een popkoor op te treden voor publiek? Dan heb je nu de kans om te kijken of dat wat voor jou is!  Woensdag 15 maart houdt Popkoor Switch een open repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in de Biezantijn aan Waterstraat 146 in Nijmegen.

Van Adele tot Rammstein, Popkoor Switch is een energiek en wervelend popkoor dat sinds de oprichting in 1990 haar tanden heeft gezet in een breed repertoire aan pop- en rocksongs. Ze treden regelmatig op in Nijmegen en omgeving, bijvoorbeeld zondag 5 maart in de Vereeniging tijdens ‘Podium voor de Stad’ (om 17.10 uur, gratis entree). Daarnaast geeft Switch om de paar jaar meerdaagse shows in bijvoorbeeld de Stevenskerk of de Stadsschouwburg. 

Bij de open repetitie kun je niet alleen luisteren, maar ook direct meezingen. In de pauze en na de repetitie is er genoeg tijd om te kletsen en borrelen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan 15 maart gratis en vrijblijvend kijken. Aanmelden mag door een email te sturen naar info@popkoorswitch.nl, maar je kunt ook gewoon binnenlopen. Meer info: www.popkoorswitch.nl.