Net als Fred zoekt deelnemers
Net als Fred zoekt deelnemers Foto:

Muziektheater ‘Net als Fred’ zoekt deelnemers

Algemeen

NIJMEGEN - In april 2024 speelt Net als Fred op de Broederij aan de Nieuwstadweg 37 in Nijmegen. De muziektheatervoorstelling vertelt verhalen over samenleven en het zorgen voor elkaar, ook als je steeds meer afhankelijk raakt van zorg. Voor het maakproces worden enthousiaste deelnemers gezocht: spelers, figuranten, zangers, muzikanten, decorbouwers en kostuummakers vanaf 65 jaar. De proefdagen zijn op donderdagen 15 en 22 juni van 10.00 tot 13.00 uur.

Tijdens de twee proefdagen van Net als Fred ervaar je hoe het is om muziektheater te maken onder begeleiding van kunstenaars. Proef de sfeer op de Broederij, ontdek hoe je jouw talenten kunt inzetten en maak kennis met de andere geïnteresseerden. Mensen met allerlei interesses, van alle niveaus en met verschillende achtergronden zijn welkom. 

Wil je na de proefdagen definitief meedoen? Dan werk je in acht maanden tijd samen naar een mooie voorstelling toe. De repetities vinden plaats vanaf september op donderdagochtend. Meld je vrijblijvend aan voor de proefdagen via info@netalsfred.nl, of bel naar tel. 024 - 679 3232. 

Theatermaker Jorine de Bruin en muzikant Tessa Zoutendijk vormen de drijvende kracht in Nijmegen. “Onze voorstelling opent het gesprek over de uitdagingen en uitnodigingen die afhankelijkheid van zorg met zich meebrengt”, vertellen ze. “De eenzaamheid groeit, mantelzorgers raken overbelast en de tijd voor thuiszorg is veel te kort. Daarom willen we het belang van steun en verbinding benadrukken. Met Net als Fred doen we een appèl op de liefde!”