Lerrie Grooten (rechts) en collega gaan repen uitdelen.
Lerrie Grooten (rechts) en collega gaan repen uitdelen. Foto:

Aardig gebaar van Nijmeegs collectief

Algemeen

NIJMEGEN - Het Kindness Collectief Nijmegen heeft deze zomer geprobeerd weer een hoop mensen blij te maken. 

Zo zijn ze bij 30 Nijmeegse organisaties langsgegaan met een attentie voor het personeel om ze persoonlijk te bedanken, denk aan medewerkers van onder meer de gemeente en bibliotheek. Ook hebben ze bij een flat 200 kleine snoeprepen in de brievenbus gestopt in de hoop daarmee mensen blij te maken.

“Verder hebben we een paar keer een snoepreep bij de supermarkt gekocht en aan het personeel gevraagd om deze gratis weg te geven aan een andere klant. Wil je ook eens zoiets proberen? Ga dan eens met een vriend of vriendin de stad in en laat ergens een cadeautje achter met een briefje ‘voor jou’ of schrijf bijvoorbeeld een aardige mail naar de gemeente via gemeente@nijmegen.nl en vertel wat je leuk vind aan de stad of geef ze een compliment. Ze vinden het vast heel leuk om te horen”, aldus Lerrie Grooten.

Twee redacties:

Lieve mensen van het Kindness Collectief,

Mijn vriend en ik waren laatst bij LUX om Asteroid City te kijken om onze anderhalf jaar lange relatie te vieren. Toen kregen we bij de balie te horen dat er door jullie inzet twee gratis tickets voor de film klaarlagen. Het was echt een heel lieve actie en wij waren helemaal in shock tijdens de film!

Jullie hebben een heel leuke avond nog een stukje leuker gemaakt voor ons, heel fijn bedankt! Groetjes, en heel veel success met de Kindness Collective,

Lucie

Hoi!

Ik was vanavond in de stad, en al mijn vrienden gingen een ijsje halen en ik wou er eigenlijk geen omdat ik deze maand niet zoveel geld heb. Maar ik dacht: boeien, en ging toch een ijsje halen. Ik wou net betalen toen de mevrouw van de winkel vertelde dat de mensen voor mij hebben betaald, ook gaf ze me jullie kaartje. Dat maakte echt mijn hele dag goed. Ik vind het zo’n leuk idee van jullie. Ga hiermee door!

https://www.facebook.com/lerrie.grooten/