Irene van Brakel en Alice Cornelissen.
Irene van Brakel en Alice Cornelissen. Foto:

Studenten op de bres voor dierenwelzijn

Algemeen

NIJMEGEN - Bij Yuverta MBO aan de Energieweg 19 in Nijmegen heeft dinsdag 20 februari een veiling plaats voor Dierenlot. “Omdat we vinden dat alle dieren een goed leven moeten hebben!”, aldus de studenten Irene van Brakel en Alice Cornelissen. Wethouder Broeren van de gemeente Nijmegen opent de veiling om 19.30 uur die naar schatting rond 21.00 uur is afgelopen.

De veiling heeft meerdere prachtige stukken! Zo zijn er twee door Frank Boeijen gesigneerde platen (’Het mooiste’ en ‘Het Beste’). Andre Rieú heeft zijn nieuwste CD met Emma Kok in combinatie met een handtekeningkaartje beschikbaar gesteld. Verder zijn er meerdere muziekprijzen, zoals een collectorsbox van Mozart en platen van Gerry Rafferty, Moody Blues en Ray Charles. 

Voor de fans van oude strips is er goed nieuws want aangeboden worden acht exemplaren van de hardcover 2in1 en 3in1 Kuifje verhalen. Verder worden geveild schapenvachten, edelstenen en encyclopedieën.

Na de veiling is er van 21.00 tot 21.30 uur live muziek met Music For Change. Om 21.30 uur wordt het eindbedrag bekendgemaakt. Op het schoolterrein is gratis parkeermogelijkheid en het pand is rolstoeltoegankelijk. Tickets zijn gratis te verkrijgen via 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-yuverta-voor-dierenlot-773702383657?aff=oddtdtcreator&keep_tld=1