Optredens in Café Selbachs

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De Nijmeegse bluesgitarist Meryn Bevelander speelt zaterdag 17 februari met zijn band in Café Selbachs aan de Lange Hezelstraat in Nijmegen. Aanvang 21.00 uur. 

Meryn staat al sinds zijn 10de op de kleinste en grootste podia van Nederland. De Meryn Bevelander Band is al goed voor zo’n slordige 200 shows in binnen- en buitenland waaronder ook supports voor o.a. Leif de Leeuw, Laurence Jones, de Amerikaanse bluesgigant Albert Cummings en Henrik Freischlader en Eric Steckel.

Twee weken terug was hij nog te gast op het evenement ‘Remember Phil & Gary’,  waar hij een tribute speelde aan Gary Moore. Meryn won in 2015, als 11-jarige, de publieksprijs tijdens de Sena Young Talent Guitar Awards en hij speelde samen met Douwe Bob in de Groningse Oosterpoort. De Meryn Bevelander Band bestaat uit Meryn Bevelander (gitaar & zang), Florian Bevelander (drums) en Kevin Clerence (bass).

Ook zondagmiddag 18 februari is er livemuziek in Café Selbachs. Dan betreedt om 16.00 uur singer-songwriter Oliver Pesch het podium. Hij brengt Moderne Westcoast Americana naar Nederland. Frisse, kritisch uitgedachte songs, op de plaat én live zowel toegankelijk als overtuigend. Met zijn tweede single ‘Shelly’ scoort Pesch een ‘Topsong’ op NPO Radio 2 en is frequent te horen op 3fm en Radio Veronica.