Logo brugnijmegen.nl

Handhaving en kampioenen Tafeltennis Nijmegen

Nijmegen - De landelijke teams van Tafeltennis Nijmegen hebben zich gehandhaafd in respectievelijk 3e en 2e divisie. De heren gingen onderuit bij De Brug uit Apeldoorn. Tony Houaxan won 2 partijen, Jelco van Grunsven 1x en Fons van Workum keerde met lege handen terug naar Nijmegen. De eindstand werd 7-3 voor het team uit Apeldoorn. De dames wonnen met ruime cijfers van Scylla uit Leiden en wel met 2-8. Ingrid Koppelman was de kopvrouw van het team met 3 winstpartijen. Sophie Popma en Coosje Holterman wonnen elk 2 partijen en ook het dubbel was voor het Nijmeegse trio.

Deze week werden nog 3 teams van Tafeltennis Nijmegen kampioen. In de 2e klasse waren dat Nijmegen 5 bestaande uit Chana van der Venne, Robin Gommans, Conrad Borm en Koen Jacobs. In de 3e klasse was dat heren 8 met Tobi en Tim Lochtenberg, Marije Visser en Berry Kersten en in de 4e klasse won het 10e team van Nijmegen bestaande uit Paul Oostrik, Ingrid Koppelman, MarieAnne Hendrix, Sophie Popma, Tessy van Rossum, Jeroen Kuipers en Jeroen Potjens.

Zaterdag speelt nog het 3e jeugdteam van Tafeltennis Nijmegen haar laatste thuiswedstrijd en deze gaat ook voor het kampioenschap.

Meer berichten

Shopbox