Logo brugnijmegen.nl


"De Dwarse Wijven", winnaars vorig jaar. Foto: Jacky van Dreumel
"De Dwarse Wijven", winnaars vorig jaar. Foto: Jacky van Dreumel (Foto: Jacky van Dreumel)

Carnavalesk songfestival

Malden - Het Carnavalsseizoen is weer begonnen voor Carnavalsvereniging de Dwarsliggers uit Malden. Na Prins Luc is het nu Theo Teunissen die de scepter zwaait over het Dwarsliggersrijk. Met de 50ste Prins van de Dwarsliggers is het dus een extra feestelijk tintje dit jaar.

De Dwarsliggers organiseren vele activiteiten, zoals het songfestival dat op zaterdag 6 januari vanaf 20.00 uur plaatsvindt in Residentie Maldensteijn. Prins Theo zal dit keer het songfestival op een andere wijze beleven. Als lid van de carvanvalsgroep Van God los behoort hij tot een van de vaste deelnemers. Maar dit jaar zullen zij het zonder hem moeten doen.

Het songfestival biedt een podium aan ieder die een lied, schlager of levenslied ten gehore wil brengen, solo als duo of met een groep. Zelfgeschreven tekst met zelf gecomponeerde melodie of zelfgeschreven tekst met bestaande melodie behoren tot de mogelijkheden. Van de deelnemers wordt een meezinggehalte verwacht om zo een carnavaleske sfeer te krijgen.

Buiten de deelnemers is ook de dansgarde van de Dwarsliggers van de partij. Een enthousiaste club meiden die een verrassende dans laten zien. Na afloop gaat het feest nog laat door met een Drive-in discotheek.

Voor meer informatie of evt aanmeldingen: John Schreurs op 06-10110288, johnschreurs@live.nl of songfestival@dwarsliggers.nl

Shopbox