Burgemeester op bezoek bij geluksbrenger Lerrie

Burgemeester Hubert Bruls bezocht Nijmegenaar Lerrie Grooten. Lerrie stond twee weken geleden in De Brug met zijn 2-minuten-bedank-emails, waarmee hij iedereen die hem ooit heeft geholpen een bedankemail stuurde. Hij breidde zijn geluksacties echter nog verder uit.

NIJMEGEN - "Ik wilde graag meer doen dan alleen e-mails versturen. Ik wilde ook graag vriendelijke kaartjes in de bus doen zonder afzender", vertelt Lerrie. Zo heeft Lerrie ook de Gemeente Nijmegen uitgebreid bedankt in een dankkaartje. "Ik ben de gemeente dankbaar voor de goede fietspaden, het ruime culturele aanbod en de mooie natuur in de stad", vertelt Lerrie.

Burgemeester Hubert Bruls kwam Lerrie hoogstpersoonlijk bedanken met een grote bos bloemen. Samen met de burgemeester dronk Lerrie een kopje koffie. Lerrie voelde zich naar eigen zeggen zeer vereerd. Naast de Gemeente Nijmegen kregen nog meer instanties en personen een geluksmomentje door Lerrie. "Ik heb in een kinderboek in de bibliotheek 5 euro verstopt met een lief kaartje. Verder heb ik de vuilnismannen twee doosjes merci gegeven met een bedank kaartje. En ik ben langs geweest bij 25 Nijmeegse organisaties om hen persoonlijk te bedanken, zoals de Radboud Universiteit en LUX. Vijf keer per dag bewust vriendelijk doen maakt gelukkig volgens onderzoek, ik denk dat dat bij mij wel goed zit", lacht Lerrie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten