Yoga tijdens filmmarathon

Nijmegen - Afgelopen weekend vond Best of the Fest plaats. Hiervoor maakte LUX een selectie van de beste, meest spraakmakende films van het International Film Festival Rotterdam 2018. Passe-partout houders werden getrakteerd op een marathon van maar liefst vijf films. En voor het eerst vonden er in de zalen van LUX bioscoopyogalessen plaats.

"Wat ontzettend gaaf dat zoveel filmfans massaal naar LUX zijn gekomen, de sfeer was fantastisch!", aldus Michelle Peters, marketingmanager LUX. Op zaterdag en zondag werd LUX bezocht door 4.970 bezoekers, het hoogste aantal dat LUX ooit in een weekend heeft mogen ontvangen. Titels als The Insult, I, Tonya en de grote Oscar-favoriet The Shape of Water, waren nu al te zien, terwijl ze nog niet in première zijn gegaan. Het enorme aantal bezoekers is mede te verklaren doordat dit jaar het festival werd uitgebreid met twee marathon filmvertoningen op zaterdag.

Voor het eerst vond er bioscoopyoga in de zalen van LUX plaats. Een filmmarathon is natuurlijk een lange zit, daarom organiseerde yogaschool Bodhi Yogashala korte yogasessies. Vanuit hun bioscoopstoel konden bezoekers meebewegen met rek- en strekoefeningen.

Meer berichten
 

Meeste reacties