Scène uit 'Nieuwkomers' van Theatergroep Greppel. (Foto Maarten van Vliet)
Scène uit 'Nieuwkomers' van Theatergroep Greppel. (Foto Maarten van Vliet)

Theatergroep Greppel speelt 'Nieuwkomers'

Nijmegen - In het Greppel Theater, een nieuw theater in een oud gebouw, staat tot en met eind mei 'Nieuwkomers', de allernieuwste voorstelling van Theatergroep Greppel op het podium.

'Nieuwkomers' is een voorstelling over mensen die ergens nieuw komen. Een nieuw land bijvoorbeeld, met andere gewoontes. Een nieuwe plek. Een nieuw thuis. Een voorstelling over je welkom voelen, of juist niet. Over de leuke en minder leuke kanten van het onbekende. Over begrip en onbegrip, over tegenstellingen en overeenkomsten. Wat valt er op aan Nederlanders? Welke inzichten en vergezichten bieden nieuwkomers? Waar zit de lol en waar begint de wrijving?

'Nieuwkomers' is een muzikale voorstelling, dynamisch, intiem en interactief. Gespeeld door drie acteurs met ieder een verschillende nationaliteit of achtergrond. Met verhalen, discussies en
feiten. Niet vanaf een tribune, maar dicht op de spelers, wordt het publiek meegenomen in meningen, feiten en emoties én wordt men geconfronteerd met herkenning en vragen die tot denken en spiegelen aanzetten.
Het Greppel Theater is gevestigd aan de Vlierestraat 3 in Nijmegen.

Kijk voor speeldata en het reserveren van kaarten op de website.

www.theatergroepgreppel.nl

Meer berichten