Jochem van Gelder en Wie is de Mol-kandidaat Ruben Hein.
Jochem van Gelder en Wie is de Mol-kandidaat Ruben Hein.

Kickboksen met Ruben 'Wie is de Mol?' Hein

Nijmegen - "Is hij het of is hij het niet…" Dat heeft Jochem van Gelder natuurlijk gedacht op de opnamedag met Ruben Hein. De muzikant uit Nijmegen was wekelijks op tv als deelnemer aan 'Wie is de Mol?'. Vanavond 10 maart weten we of Ruben de Mol is.

Jochem was een dag lang chauffeur van Ruben. Hoe zo'n doorsnee dag eruit ziet, is zaterdag 17 maart te zien in 'Van Gelder VIP Vervoer' bij Omroep Gelderland. Zo doet Ruben sinds kort aan kickboksen. "Dit wordt mijn vierde kickboks-les. Ik dacht: 'Oh dat is een goed idee om met Jochem van Gelder te gaan doen.' Ik twijfel nu een beetje…."

Denkend aan Nijmegen
Ruben heeft het met Jochem ook over zijn Gelderse roots: "Nijmegen is voor mij toch wel een bijzondere plek. Ik ben er natuurlijk opgegroeid, maar het is wel een hele fijne stad om te wonen en om te leven en op te groeien. Je hebt er alles. Je hebt er ruimte, het stadse gevoel. Ik vind de gedachtegang in Nijmegen of de algehele sfeer een prettige sfeer waar ik me wel in kan vinden. Ik krijg soms wel eens berichtjes uit Bemmel. Ik heb er ook wel eens gespeeld en dan zit de directeur van de basisschool er en dat vind ik echt heel erg leuk. Mensen die dan toch een beetje op de hoogte blijven."

Andere Bekende Gelderlanders
In 'Van Gelder VIP Vervoer' is Jochem van Gelder chauffeur van Bekende Gelderlanders. Ruben Hein is de tweede VIP die mee mag rijden. De presentator uit Beneden-Leeuwen krijgt in de andere afleveringen ook een inkijkje in het dagelijks leven van: Ahmed Marcouch, burgemeester Arnhem; Janouk Kelderman, presentatrice Klokhuis (Doetinchem); Jan de Hoop, radio en tv-presentator RTL Ontbijtnieuws en Omroep Gelderland (Radio Kootwijk); Sandra Ysbrandy, TV-kok Omroep MAX (Duiven); Ben Liebrand, dj (Nijmegen); Norman Bonink, drummer in Bløf (Nijmegen); Amara Onwuka, weervrouw (Wageningen).

Van Gelder VIP Vervoer is sinds 10 maart elke zaterdag om 17.20 uur te zien bij Omroep Gelderland (ieder uur herhaald). Programma's zijn ook online (terug) te zien via de website van Omroep Gelderland (www.gld.nl/tv).


 

Meer berichten