D66-lijsttrekker Tobias van Elferen en D66-raadslid Grete Visser.
D66-lijsttrekker Tobias van Elferen en D66-raadslid Grete Visser.
Gemeenteraadsverkiezingen 2018

D66 Nijmegen: 'Samen krijgen we het voor elkaar'

D66 wil kansen voor iedereen. Een Nijmegen waar iedereen zich thuis voelt. Waar iedereen mee kan doen en waar we respectvol met elkaar omgaan. D66 wil dat we nu en in de toekomst wonen en leven in een groene, duurzame stad.

Goed onderwijs zorgt voor gelijke kansen voor iedereen, ook in Nijmegen. D66 wil dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen in een goede leeromgeving. Met een conciërge op iedere basisschool. Alle jongeren verlaten school met een diploma. We werken samen met de universiteit, hogeschool en MBO´s om de kwaliteit van ons onderwijs hoog te houden.
Groene stad, schone lucht & duurzame energie
D66 wil Nijmegen gezonder, groener en duurzamer maken. We zetten vol in op energiebesparing en we investeren in wind- en zonne-energie. D66 wil meer ruimte voor voetgangers en fietsers, duurzaam openbaar vervoer en schone lucht voor iedereen.
Goede, betaalbare woningen
D66 wil dat iedereen goed en betaalbaar kan wonen in Nijmegen. We gaan concreet aan de slag met de knelpunten op de woningmarkt. Zo willen we dat er bovenop de bestaande bouwplannen 500 extra middeldure huurwoningen gebouwd worden. We bouwen naar behoefte voor een ongedeelde stad en wijken met inwoners van verschillende leeftijden en achtergronden.

www.nijmegen.d66.nl

Meer berichten