De vrijwilligers van de Voedselbank zoeken nieuwe collega's.
De vrijwilligers van de Voedselbank zoeken nieuwe collega's.

Voedselbank Nijmegen zoekt extra handjes

Nijmegen - De Voedselbank Nijmegen gaat voedselverspilling tegen. De 120 vrijwilligers zamelen zoveel mogelijk goed voedsel in dat anders weggegooid wordt en bezorgen daarmee wekelijks zo'n 600 gezinnen (2000 Nijmegenaren) een gevarieerd voedselpakket.

Nijmegen - Gedurende de hele week wordt voedsel opgehaald en opgeslagen in de loods aan de Winkelsteegseweg. Donderdagavond worden alle pakketten klaargemaakt en op vrijdagochtend met busjes naar de uitgiftepunten gebracht waar de klanten ze ophalen. De Voedselbank is op zoek naar:

Chauffeurs/bijrijders die één of meer dagdelen per week voedsel willen ophalen en in de loods afleveren, en/of op vrijdag voedselpakketten bij de uitgiftepunten willen bezorgen. Een BE-rijbewijs is voldoende, enige ervaring in het rijden met transportbusjes is handig en een goede fysieke gezondheid is vereist.

Inpakkers voor donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur.

Loodsteam Het loodsteam zorgt dat aangeleverd voedsel zorgvuldig en hygiënisch wordt opgeslagen en op donderdag weer klaargezet voor het inpakken. Het team haalt soms producten op bij leveranciers, minimaal rijbewijs B is fijn maar niet noodzakelijk.

U bent welkom in de loods aan de Winkelsteegseweg 144B op dinsdag- of donderdagochtend om vrijblijvend kennis te maken. Of bel naar Jan Kroeze, tel 06-27002998.

Meer berichten