Lezing over biodiversiteit

Nijmegen - Nijmegen is Green Capital in 2018. Daarom organiseert OPEN slowcafe dit jaar regelmatig lezingen en workshops rondom thema's als transitie en duurzaamheid. Op 18 maart om 11.00 uur geeft Marc Siepman een lezing over biodiversiteit: 'Alle kleine beestjes helpen’.

Er leven talloze organismen in de bodem van onze aarde, die met elkaar te maken hebben. Siepman vertelt over hoe je deze organismen kunt helpen om uiteindelijk jezelf te helpen. Want hoe druk je plagen en ziektes in de tuin de kop in en hoe worden de planten gezonder? Siepman zet zich breed in als ambassadeur van het bodemleven. Hij is vertaler van het boek 'Het Bodemvoedselweb' en geeft onder andere de veelbezochte cursus humisme over natuurlijke bodemvruchtbaarheid.

De lezing 'Alle kleine beestjes helpen' wordt gegeven in het OPEN slowcafe, Lange Hezelstraat 39 in Nijmegen. Het begint om 11.00 uur en zal rond 12.30 uur afgelopen zijn. De lezing sluit aan bij het thema 'natuur' van de Boekenweek die nog tot 18 maart duurt gaat.

Toegang: vrijwillige bijdrage

Kaarten reserveren: www.openslowcafe.nl/events

Meer informatie over de spreker: www.marcsiepman.nl

Meer berichten