April Ranshuijsen, lijsttrekker en  vice-fractievoorzitter van GroenLinks Nijmegen.
April Ranshuijsen, lijsttrekker en vice-fractievoorzitter van GroenLinks Nijmegen.
Gemeenteraadsverkiezingen 2018

GroenLinks: groen, sociaal en gezond Nijmegen

GroenLinks staat voor groen, sociaal en gezond Nijmegen. We zijn trots op onze mooie stad. De afgelopen jaren werkten we hard aan verandering. Daar gaan we mee door!

Sociaal Voor mensen met een laag inkomen is Nijmegen ruimhartig. Hierdoor kan iedereen aan sportieve en culturele activiteiten meedoen. Met een stadspas wordt het straks makkelijker om dit te doen. Werkzoekenden krijgen persoonlijke ondersteuning, we verminderen het aantal regels en formulieren. En zo doen we dat ook in de zorg: voorzieningen blijven op peil. Mensen houden eigen regie.

Groen De productie van duurzame energie neemt toe door de 4 windmolens en de duizenden zonnepanelen, terwijl het energieverbruik juist afneemt. Samen met betrokken Nijmegenaren is een sterke beweging ontstaan die duurzame initiatieven oplevert. Dit jaar is Nijmegen Groene hoofdstad van Europa. Een titel die bewijst dat consequent kiezen voor duurzaam goed is voor onze toekomst.

Gezond Comfortabele en veilige fietspaden zorgen ervoor dat meer mensen met de fiets naar werk en school gaan. In de binnenstad komt meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Met schone lucht door bussen die op groen gas rijden. Deze keuzes dragen bij aan een sterke lokale economie. Net als een bruisende cultureel leven in het Honiggebouw, Doornroosje en het Nyma-kwartier.

April Ranshuijsen
Lijsttrekker GL Nijmegen

nijmegen.groenlinks.nl

GroenLinks gaat verder met verandering. Kies 21 maart voor een groene, sociale en gezonde stad!

Meer berichten