Communicatieprijs 2016 voor Windpark

De Communicatieprijs Nijmegen is dit jaar gewonnen door Windpark Nijmegen-Betuwe. Dit project behelst de succesvolle campagne rondom het realiseren van een eigen windpark van en voor burgers van Nijmegen.

Volgens de vakjury was de campagne zeer compleet, met een authentieke en innovatieve aanpak. Daarbij werden doelgroepen op alle niveaus bereikt. Ook het tastbare resultaat, dat de eigen verwachtingen overtrof, sprak de jury aan. De uitreiking van de Nijmeegse 'communicatie-Oscars' vond plaats op donderdag 10 november. Maar liefst 22 projecten dongen mee naar de prijs voor het mooiste communicatieproject van de regio. Zo'n 160 bezoekers kwamen af op de prijsuitreiking in het Montessori College Nijmegen. De vijf beste projecten mochten zich gisteravond nog één keer presenteren. Een vakjury koos uiteindelijk voor Windpark Nijmegen-Betuwe als beste communicatieproject. De publieksprijs ging naar Splash your City Nijmegen, de organisatie van het eerste stadswaterglijbaan-evenement in Nederland.

Communicatie in Nijmegen

De Communicatieprijs Nijmegen werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Het is een initiatief van de Communicatiekring Nijmegen, de vereniging van communicatieprofessionals in de regio. Tijdens de wedstrijd krijgen alle creatieve en aansprekende communicatieprojecten in het Rijk van Nijmegen een podium.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden