'Meest Markante Horecaondernemer Gelderland'

Nijmegen - Vier horecaondernemers zijn genomineerd voor de titel 'Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland'. De komende week bezoekt de jury de bedrijven van deze horecaondernemers. Maandag 4 juni wordt bekendgemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de 'Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland' mag noemen. Onder de genomineerden ook horeca-ondernemers uit Nijmegen en wel Aïda en Sander Hendrix (hotel restaurant Manna & Blue) en Mark Nijhuis (hotel Credible). De andere genomineerden zijn Kees Hensen (Hotel Villa Ruimzicht en Lev Food bar Doetinchem en restaurant de Strandlodge Winterswijk) en Estée Strooker (restaurant Amusement Arnhem).

De jury gaat de komende week op bezoek bij de genomineerde bedrijven en met deze horecaondernemers in gesprek. Op basis van deze bezoeken en gesprekken wordt uit de vier kandidaten de 'Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland' gekozen. Eén van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend, origineel én succesvol horecaconcept heeft neergezet.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de 'Meest Markante Horecaondernemer'. "Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio's. Uit de veertien winnaars wordt in 2019 de 'Meest Markante Horecaondernemer van Nederland' gekozen."

Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Meer berichten