Optredens Het Rariteitenkabinet

Nijmegen - Het Rariteitenkabinet is een jong Nijmeegs toneelgezelschap dat sinds 2017 actief is. De groep houdt zich bezig met hedendaagse thema's, zoals de uitdagingen van het digitale tijdperk, vervreemding en een snel veranderende maatschappij. Het gezelschap speelt reeds bestaande stukken, maar is ook bezig met het ontwikkelen van eigen repertoire. In mei 2018 brengt het twee stukken van de Britse auteur Alan Ayckbourn op de planken: de eenakters 'Tussen de happen door' en 'Praatje in het park' in een vertaling van Josephine Soer. Te zien op woensdag 23 en donderdag 24 mei in Brebl|de Cultuurcoöperatie aan de Waalbandijk 14 E/F in Nijmegen. Aanvang 20.30 uur. Kaarten 7,50 euro, reserveren via rariteitenkabinetnijmegen@gmail.com.

'Tussen de happen door': twee echtparen belanden toevallig in hetzelfde restaurant. Hoewel zij bekenden van elkaar zijn omdat de mannen samenwerken, doen de ontwikkelingen van de avond de vraag rijzen in hoeverre deze vier mensen elkaar echt kennen…
'Praatje in het park': 'Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.' Als je door een vreemde lastiggevallen wordt in het park, tot wie kun je je dan nog wenden? Vijf mensen die elkaar volkomen vreemd zijn, raken verstrikt in een kettingreactie van emoties.

Bij reserveren: gelieve in het onderwerp van de mail uw voor- en achternaam te vermelden en in het bericht zelf voor hoeveel kaartjes u wilt reserveren. U kunt op de avond van de voorstelling contant betalen aan de deur.

Meer berichten