Concert Het Gelders Blaaskwintet verplaatst naar Berg en Dal

Berg en Dal - Het Gelders Blaaskwintet presenteert zich zondag 10 juni op uitnodiging van de Mozart(k)ring Gelre-Niederrhein. Overigens niet in de Heilige Antonius Abt kerk in Malden zoals eerder vermeld, maar in de grote zaal van Fletcher Hotel Erica te Berg en Dal. Reden voor de verplaatsing is de versterkte live muziek op het terras van het dichtbij de kerk gelegen café in Malden die volgens insiders in de kerk hoorbaar zal zijn. Kortom de Mozart(k)ring wenst geen risico te nemen.

De vijf blazers zijn allen verbonden aan Het Gelders Orkest en vormen al jaren een hecht harmonieus ensemble. Gundrun Bourel – fluit (piccolo) was van jongs af aan bezeten van muziek. Kirstin Jeurissen – hoorn, volgde haar opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, naast haar rechtenstudie. Bram Kreeftmeijer – hobo, opgegroeid in een muzikaal gezin koos voor de hobo en studeerde bij Ernest Rombout aan het Utrechts conservatorium. Mette Laugs – fagot, werd nog voor haar afstuderen aangenomen bij Het Gelders Orkest. Irene Teepe – klarinet, begon op haar zesde al met het bespelen van de blokfluit en de piano, maar koos overtuigend voor de klarinet.

Op het programma muziek van Jan Pieterszoon Sweelinck, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn en Johannes Brahms. Eenieder is van harte welkom op zondag 10 juni 2018, in Fletcher Hotel Erica, Molenbosweg 17 Berg en Dal, aanvang 15.15 uur. Leden van de Mozart(k)ring gratis toegang, toegang niet leden € 17,- www.mozartkring.nl