Infoavond bij ROC Nijmegen

Nijmegen - Maandag 18 juni staan de deuren van ROC Nijmegen weer open. Dan geven alle opleidingen van 18.00 tot 20.00 uur voorlichting over hun opleiding en het vak waarvoor de studenten worden opgeleid.

De infoavond is met name bedoelt voor leerlingen die nog niet hebben besloten welke opleiding ze na de zomer willen volgen. Ook havo-leerlingen die net te horen hebben gekregen dat ze niet over zijn van 4 naar 5 havo of niet zijn geslaagd, zijn welkom. Ook voor hen biedt ROC Nijmegen opleidingen waarbij je veel leert in de praktijk. "Ideaal als je niet zo graag de hele dag met de neus in de boeken zit", aldus ROC.

ROC Nijmegen is gehuisvest op 4 locaties in Nijmegen. De locatie aan de Campusbaan verzorgt de economische en de zorg- & welzijn opleidingen. De technische opleidingen zijn op de Heijendaalseweg gehuisvest, Mobiliteit & logistiek heeft een eigen locatie aan de Energieweg. In de vestiging aan de Marterstraat zijn de opleidingen Handhaving en vavo gevestigd. Bij de vavo kun je certificaten of een diploma voor de mavo, havo of vwo halen.

Meer informatie over de Infoavond of de opleidingen op roc-nijmegen.nl.