Dag van Lindenholt 2018

Nijmegen - Zondag 17 juni is het de Dag van Lindenholt. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt aan alle inwoners van Lindenholt (en daarbuiten) een programma aangeboden in het park De Omloop. Veel maatschappelijke en sociaal/culturele organisaties en instellingen presenteren zich waaronder Scouting en Gildegein. Bewoners en lokale ondernemers werken op de markt aan hun bekendheid of verkopen spullen.

Ook aan ontspanning en vertier is gedacht. Er is een draaimolen, kindertrein, kinderboerderij en Clown Cees in aanwezig. Verder is er een vogelshow, een demonstratie Flyboarden en een horecaplein. De sportievelingen komen aan hun trekken bij het voetbaltoernooi, rodeostier, bungeerun, Hazenkamp Korfbal en Basketbal Wildcats. Voor het eerst heeft tijdens Dag van Lindenholt een hardloopwedstrijd plaats, de Lindenholt Run over verschillende afstanden. Startschot om 12.00 uur.

In het kader van Lindenholt Maatschappelijk Betrokken presenteert Dag van Lindenholt op het hoofdpodium in samenwerking met Waalzinnig festival een aantal optredens met bands en mensen met en zonder beperking: Breakout, Soduko, Greenwood Avenue, Gently Overdone en The Eastway.

Zaterdag 16 juni staat de traditionele VijverPOP van 20.00 tot 24.00 uur op het programma, met medewerking van Coverband Catch!

www.dagvanlindenholt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden