(Foto: Peter Lodder Fotografie)
(Foto: Peter Lodder Fotografie)

Festival TREK in het Hunnerpark

Nijmegen - Het Hunnerpark aan Kelfkensbos in Nijmegen staat vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni in het teken van Festival TREK. "In het sfeervol Bourgondische Dorp serveren foodtrucks de beste burgers, homemade fries en goed gebraden vlees. Bij de verschillende bars haal je verkoelende biertjes of verfrissende drankjes en bij het wijnterras kan je terecht voor een twintigtal wijnen. Alles onder het genot van lekker relaxte livemuziek en verrassend theater in een prachtig stadspark", weet de organisatie.

De kids genieten van de nostalgische kermisattractie, food workshops en oudhollandse spelletjes. Omdat Festival TREK dit jaar 5 jaar bestaat, trakteert de 'BurgeRmeester van TREK' alle vaders die op Vaderdag onder toeziend oog van hun eigen kroost de bel weten te luiden met een ferme slag op de 'Kop van Jut' op een drankje naar keuze.

Festival TREK is gratis toegankelijk. Er wordt uitsluitend een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor eenmalig een bijdrage van 2,50 euro waarna het festival'glas' bij iedere bestelling kan worden afgegeven aan de bar voor een 'nieuw' exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Festival TREK, vrijdag 15 juni 16.00-23.00 uur, zaterdag 16 juni 14.00-23.00 uur en zondag 17 juni 14.00 -21.00 uur.

Zie voor meer informatie: http://www.festival-trek.nl/

(Foto's Peter Lodder Fotografie)     

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden