Advertenties De Brug Nijmegen ook online!

Nijmegen - Primeur voor De Brug Nijmegen: alle advertenties die in de krant geplaatst worden, verschijnen nu ook online. Advertenties in krant én op web. Nog meer bereik voor adverteerders!

"Een belangrijke stap", noemt accountmanager Frank Lamers het. Hij is al druk bezig met adverteerders inlichten over het nieuwe aanbod. "Adverteerders reageren heel enthousiast; ze zijn blij met de extra aandacht die hun advertenties krijgen." Hoe werkt het? Wie adverteert in De Brug Nijmegen krijgt behalve in de papieren krant ook een plek op meerdere websites. Allereerst op www.brugnijmegen.nl, onder het kopje 'buurtvoordeel'. Dat is een overzichtelijke pagina met alle advertenties van die week in De Brug Nijmegen.
De advertentie wordt ook geplaatst in de shopbox op gelderlander.nl/nijmegen. Via een roulatiesysteem krijgen de advertenties een prominente plek op de lokale homepage van De Gelderlander. En betreft het een actie of een aanbieding? Dan verschijnt de advertentie ook op www.reclamefolder.nl, zowel op de website als in de app. "Als commerciële adviseurs zijn we heel blij met deze nieuwe propositie die aanzienlijk meer bereik biedt. Het past in het toekomstbeleid van de Persgroep en we presenteren de adverteerders met trots deze mogelijkheden."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden