Kunsttaxatie in Berg en Dal

Berg en Dal - Er is zaterdag 16 juni van 13.00 tot 17.00 uur weer een kunsttaxatie in Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal. Voor de organisatie tekenen Villa Hamer, Fletcher Hotel-Restaurant Erica en Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen.

Twee taxateurs van Art Dumay staat klaar om kunst en curiosa te taxeren en te beoordelen op waarde, herkomst en originaliteit. Men kan terecht met schilderijen, tekeningen, antieke sieraden, glas, porselein, zilver en 'kleine' antiquiteiten. De entree bedraagt 5,00 euro per persoon. Hiervoor kunt u twee voorwerpen laten taxeren. Bij meerdere voorwerpen wordt 2,50 euro per voorwerp gevraagd, maximaal vier voorwerpen.

De opbrengst gaat dit jaar naar Toek Toek Berg en Dal. De Toek Toek is een e-car, bestuurd door vrijwilligers, en is er speciaal voor mensen uit het dorp Berg en Dal die slecht ter been zijn. De Toek Toek kan gebruikt worden voor ritjes naar Kerstendal, kerk, kapper, fysiotherapie of bijvoorbeeld de huisarts. Ook een tochtje door het dorp Berg en Dal behoort tot de mogelijkheden.

Meer berichten