De opening van het Zelfregiecentrum Nijmegen, 5 jaar geleden.
De opening van het Zelfregiecentrum Nijmegen, 5 jaar geleden. (Foto: )

Zelfregiecentrum Nijmegen viert eerste lustrum

Nijmegen - Het Zelfregiecentrum Nijmegen aan de Sint Jorisstraat 72 in Nijmegen bestaat 5 jaar en viert dat met een open huis op donderdag 28 juni van 15.00 tot 21.00 uur.

Bij het Zelfregiecentrum Nijmegen kun je een training volgen, coaching krijgen en anderen ontmoeten. "Het Zelfregiecentrum is een plek waar je je rugzak kunt vullen met ervaringen, waar je dingen kunt weggooien en kunt dromen van een plek aan de horizon en de reis er naar toe. Je ontmoet er mensen die een tijd met je meereizen of met jou kijken hoe jij je rugzak kunt dragen. Het doel is dat jij meer grip ervaart op je leven. Jouw mogelijkheden en kwaliteiten staan centraal. Daarbij verliezen we dat wat moeilijk is niet uit het oog", aldus het centrum.

Donderdag 28 juni kunnen belangstellenden zelf ervaren wat het Zelfregiecentrum te bieden heeft. Er zijn activiteiten en deelnemers vertellen over hun ervaringen op het Zelfregiecentrum Nijmegen. Maak ook kennis met de nieuwe 3D-zelfregieroute en bekijk de tentoonstelling '5 jaar Zelfregiecentrum Nijmegen'. Verder is er een hapje en een drankje en klinkt er livemuziek in de tuin.

Elke werkdag kun je 's ochtends binnenstappen bij de open inloop waar een gastvrouw of -heer je welkom heet met een kopje koffie of thee. Zij kunnen je meer vertellen over wat het centrum aan activiteiten in huis heeft. Van mindfulness tot djembé spelen. En van een training 'Sterker in eigen keuzes maken tot GRIP-coaching. Als je niet zomaar wilt binnenlopen, kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, tel. (024) 75 111 20. Een eventuele begeleider is ook welkom.

Meer informatie

Als je op de hoogte wilt zijn van alle activiteiten, kun je je opgeven voor de digitale nieuwsbrief: stuur een mailtje aan b.vd.putten@zrcn.nl. Je vindt ook meer informatie op www.zrcn.nl en facebookpagina. Zelfregiecentrum heeft overigens ook een locatie aan de Limoslaan 10 (www.dekentering.info).