Logo brugnijmegen.nl


TheaterAvenue in het Valkhofpark

Nijmegen - De TheaterAvenue strijkt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni neer in het Valkhofpark in Nijmegen. Het is een driedaags festival voor jong en oud met theater, dans, muziek en cabaret. Voor groot en klein met 'verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen'. Met Nijmeegse artiesten en (inter)nationale talenten. Open: vrijdag 22 juni van 16.00 tot 24.00 uur, zaterdag 23 juni van 14.00 tot 24.00 uur en zondag 24 juni van 12.00 tot 21.00 uur. Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Voor het bijwonen van een voorstelling wordt een kleine bijdrage gevraagd.

"Er zijn tientallen voorstellingen, beeldende kunst, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en chillen. Het thema is dit jaar 'Humor' dus er wordt vooral veel gelachen!", meldt de organisatie. "Met gekke mensen, bizarre types, vreemde goocheltrucs, een waanzinnig circus, cabaret….je kijkt je ogen uit. Maar ook je oren, want er is zoveel leuks om te beluisteren."

Het festival is net een kermis: je loopt rond en maakt een keuze uit de vele 'attracties': korte voorstellingen en acts die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen.

Vrijkaartjes

Bezoek bijvoorbeeld The Amazing Lestica Story. "Het enige dat is overgebleven van de bizarre Amerikaanse performers van circus 'Lestica' is een koffer vol foto's, vieze kleding en zeldzaam filmmateriaal. Lestica was een circus dat zo onalledaags was, dat het eigenlijk geen circus mocht heten. Filmregisseur Marco Grandia en acteur Huub Smit brengen een vreemde show van optimisten, waaghalzen, oplichters en verloren zielen. Zie de man met het bizonhoofd, de glasslager, de meest erotische slurf van Noord Amerika en meer." Entree 10 euro.

MAAK KANS OP VRIJKAARTJES voor de voorstelling op vrijdag 22 juni om 17.30 uur. Stuur een bericht naar redactie.br@persgroep.nl ovv Actie of reageer via Facebook. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Meer informatie

www.theateravenue.nl

www.facebook.com/theateravenue

https://twitter.com/TheaterAvenue

Instagram: instagram.com/theateravenue

reageer als eerste

Shopbox