Nieuw wielerevenement Zeven voor Leven

Beek - Stichting Zeven voor Leven wil vanaf 2019 jaarlijks Zeven voor Leven organiseren, een nieuw wielerevenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Zeven voor Leven zal steeds op de vierde zondag van mei plaatsvinden: de eerste editie op zondag 26 mei 2019.

Deelnemers aan Zeven voor Leven laten zich sponsoren (77 euro per ronde van 17 km) terwijl ze de uitdaging aangaan 2000 hoogtemeters te overwinnen. Zeven rondjes fietsen in de omgeving van Berg en Dal. De opbrengsten van de sponsoring komen volledig ten goede aan Stichting Kanker Zien. Een stichting die als doel heeft initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Binnenkort wordt het definitieve parcours van Zeven voor Leven bekendgemaakt. De ronde loopt tussen Groesbeek en Beek: door Groesbeek, over de Zevenheuvelenweg, de Oude Holleweg en de Van Randwijck.

(Horeca)ondernemers gelegen aan het parcours zijn welkom op de informatie- en brainstormavond dinsdag 3 juli in Brasserie Beek aan de Roerdompstraat 6 in Beek. Aanvang 20.00 uur.

Meer info via info@7vl.nl

Meer berichten