Lucien Peeters (links) en voorzitter Charles Lohnstein. (Foto Ruud Geerts)
Lucien Peeters (links) en voorzitter Charles Lohnstein. (Foto Ruud Geerts) (Foto: Ruud Geerts)

Nieuw bestuur Forte Welzijn

Berg en Dal/Heumen - De Raad van Toezicht van Forte Welzijn heeft besloten om met ingang van 1 september 2018 Lucien Peeters te benoemen als nieuwe directeur-bestuurder. Peeters (48) is de opvolger van Ruud Geerts (64) die op die datum terugtreedt als directeur-bestuurder.

Forte Welzijn is een stichting die tot doel heeft het bevorderen van welzijn. De medewerkers van Forte Welzijn ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. Ze doen dit door verbindingen te maken en te bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. Forte Welzijn is met name werkzaam voor de inwoners van de gemeenten Berg en Dal, Heumen en Overbetuwe.

Peeters is werkzaam geweest in verschillende functies in het bedrijfsleven. Aansluitend is hij wethouder van de gemeente Venray geweest met in zijn portefeuille onder andere Welzijn, Participatie, Zorg en Leefbaarheid. In de periode daarna is hij als zelfstandig adviseur en interim manager actief geweest bij organisaties die werkzaam zijn in het sociaal domein met specifieke kennis van innovatie op dat gebied.

Meer berichten