Metro Kollektief viert eerste lustrum

Nijmegen - Metro Kollektief is al vijf jaar een vaste broedplaats in Nijmegen waar techno liefhebbers, studenten en creatieveilingen samen komen. Een plek waar vooral jong dj-talent de kans krijgt om zichzelf te laten zien. Het eerste lustrumfeestje wordt gevierd maandag 16 juli in Brebl in Nijmegen met oude bekenden.

Vijf jaar geleden tijdens de zomerfeesten begon het avontuur van Metro Kollektief. In een klein cocktail cafeetje werden de eerste plaatjes gedraaid. Inmiddels 5 jaar later met al meer dan 100 verschillende artiesten op 26 eigen feesten en 14 samenwerkingen heeft Metro Kollektief menig locatie op de kop gezet.

Op de maandag tijdens de zomerfeesten viert Metro Kollektief haar verjaardag met een speciaal evenement. In Brebl wordt 'een stevige techno avond' neergezet met residents MikMak en Paul Dirks, tevens mede-oprichter van Metro Kollektief. Daarnaast hebben ze hun logo ontwerper Alwin Frank gevraagd de avond te openen en als headliner hebben ze The Leap gevraagd, beter bekend als Tripeo en Doka, twee grote techno DJ's die samen een nieuw dj duo vormen.

Kaarten in voorverkoop 6,99 euro (via www.ikbenaanwezig.nl) of aan de deur voor 10 euro.

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/metro-kollektief-5-years

Meer berichten