'TipischNijmegen!' in Julianapark Nijmegen

Nijmegen - Het 4-daags culinair festijn 'TipischNijmegen!' komt dit jaar terug en wel in het Julianapark in Nijmegen van donderdag 30 augustus tot en met zondag 2 september. Vier dagen genieten van gerechten uit eigen stad. Nijmeegse restaurants richten hun eigen (tipi)tenten in tot een soort van mini-restaurant. Ze serveren het publiek een voorproefje van hun menukaart en presenteren hun kooktalent. De toegang is gratis. De drankjes en het eten worden betaald met munten.

De meeste deelnemers van vorig jaar doen ook dit jaar weer mee. Daarnaast hebben zich ook al enkele nieuwkomers gemeld, zoals De Pizzabakkers en BoMbaRie. Restaurants kunnen zich nog aanmelden. De formule is dat er zoveel mogelijk lokale partijen meedoen. Dat geldt niet alleen voor de restaurants maar ook voor de leveranciers, sponsoren, businessclubs. Ook lokale artiesten, dansscholen en muzikanten krijgen een podium op TipischNijmegen!

De restaurants die zich op dit moment al hebben aangemeld zijn: De Hemel; De Meesterproef; Fresca; Helden; STOOM beer&food; 't Sfeerhuys De Looijmolen; TOON; WAUD; Captain Joe; De Firma; The Black Fox; BoMbaRie en De Pizzabakkers.

Kijk voor meer info op www.tipischnijmegen.nl

Meer berichten