Wende op Festival op 't Eiland

Nijmegen - Op de valreep maakt Festival op 't Eiland de zangeres bekend die het muziekprogramma compleet maakt. Zondagavond 15 juli om 20.00 uur treedt Wende op met een voorproefje van 30 minuten op haar clubtour komend seizoen.

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist-in-residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen.

Zondagavond is er traditiegetrouw vuurwerk om de Vierdaagsefeesten in te luiden. Gevolg is dat de Snelbinder (Spoorbrug) die de stad met Festival op 't Eiland verbindt tussen 20.00 en 23.30 uur is afgesloten. Zorg dat je op tijd die brug over bent – of kom via de Waalbrug of met de pendelbus vanaf de Kaaij, dat kan de hele avond. Het concert van Wende is gratis toegankelijk, net als alle andere muziekoptredens op 't Eiland.

Wie aan het voorproefje op het Eiland niet genoeg heeft en een hele avond Wende wil meemaken, kan nog kaartjes kopen voor 25 augustus in Openluchttheater De Kersouwe (Heeswijk-Dinther), 25 oktober in Grenswerk (Venlo), 7 november in Metropool (Hengelo) en 23 november in Hedon (Zwolle).

Meer berichten