Festival Blije Wolf

Foto:

Nijmegen - In de voortuin van de Wijkfabriek is op 26 augustus van 12.00 tot 22.00 uur een kleinschalig wijkfestival.

Het thema is: Beleef het Goede Kuulse Leven. Initiatieven uit de wijk laten zichzelf aan het begin van een nieuw seizoen zien. Zo dient het festival als een soort Wolfskuilse Uitmarkt.

Naast de wijkinitiatieven-markt is er een rommelmarkt, een atelier met creatieve workshops en er zijn hapjes van verschillende aanbieders uit de buurt. Er is impro-theater en natuurlijk is er de hele dag veel muziek te horen. Van warme bossanova en gypsy-swing tot classic rock en funk. Het festival is gratis toegankelijk.
Het dagprogramma start om 12 uur en in de avond zijn er bandjes te zien en te horen tot 22 uur. Er kan niet gepind worden, dus contant geld meenemen is aangeraden.

De Wijkfabriek
De naam Wijkfabriek is ontstaan vanuit de gedachte dat aan welzijn en prettig leven in een buurt actief gewerkt moet worden. De Wijkfabriek is een bewonersinitiatief dat is ontstaan met steun van o.a. wijkmanagement, Portaal en hobbycentrum De Nonnendaal.
Inmiddels organiseerde de Wijkfabriek talrijke evenementen en bijeenkomsten die cultuur, ondernemers en wijkbewoners samenbrachten, zoals Het Sterke Verhalen Festival, het wekelijkse Soepcafé, Pannenkoeken voor de Ziel, en de Deeldag.
De Wijkfabriek biedt als locatie ruimte aan wijkinitiatieven, ondernemers en wijkbewoners met goede ideeën. info bij Maarten Noordzij: deblijewolf@gmail.com, telefoon: 06-44086787

Meer berichten